Yhteystiedot

Anna Enges
Uunrauniontie 517
58320 RAIKUU
Suomi/Finland
040-5750578
anna.enges@gmail.com

Även på svenska!
also in english!

Uusimmat kuvat

Hh Teddy Bear Ruotsin Jällivaarassa sert,cacib ja Rop
Hh Gleb "Sutki"
Hh Teddy Bear Kittilä SERT&VSP
Hh Hercules 8kk eka saalis
Herkon 8kk eka saalis
Hh Teddy Bear Kemi KV 23.7.16
Hh Atomic Kittenin ja Hh Ellinooran saaliit 2015
Hh Gavriila 2015

Keskustelu

anna ja karvakorvatTinttaraisen Karak23.5.2009 16:58
Buranin astutuspentu Karak saapui eilen. Käytiin Jansun kanssa se Lieksasta tänne meille odottamaan jatkokuljetusta itänaapuriin. Rekisteripaperit ei ole vielä tulleet joten Venäjälle lähtö on tämän takia viivästynyt. Karak lähtee siis Nikolaille metsästykaveriksi. Karak tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa ja se on nyt Humun erityis-suojeluksessa. Humun "pentu"...:-). Erittäin selväpäinen nuori mies ja kaunis rakenteeltaan kaiken lisäksi!

anna ja karvakorvatRe: Tinttaraisen Karak2.6.2009 21:35
Hakein mielin hyvästelimme Karakin tänään. Saamme kuitenkin olla hyvillämme sillä Karakki sai aivan huippu kodin! Todelliselle karhunkaatajalle koiraksi! Huh! niitä arpia mitä Nikolay näytti. Monta kertaa ollut hengenlähtö lähellä! kaadettuja karhuja niin paljon ettei kehtaa ääneen sanoa.... Olemme ylpeitä siitä että Nikolay valitsi juuri tästä kyseisestä yhdistelmästä koiran. Toivottavasti pikku karakki täyttää kaikki odotukset ja ylikin!. Koska matka ei ole pitkä aion käydä aina silloin tällöin visiitillä katsomassa miten pikku herra on kehittynyt?
Hyvää ja menestyksekästä loppuelämää pikku Karak!! :-)

mari & coRe: Tinttaraisen Karak25.11.2009 22:18
On tainut ensimmänen 8kk kulua Karakilla odotettua paremmin =)
Viisas pentu se olikin.. Ja syntyessään jo LEIPÄLAPION KOKOISET KÄPÄLÄT! niillä pääsee vielä pitkälle =)

annaRe: Tinttaraisen Karak26.11.2009 11:27
jep! Nikolai on ollut erittäin tyytyväinen! :-). Karakille ammuttu myös lintuja. Ja hirvienkin kanssa harjoitellut senverran että lihaa saatu pöytään. :-). Tosin taitaa venäläinen tapa metsästää hirviä koiralla olla hieman eri kun Suomessa?. Eli lyhyesti sanottuna päässyt jo vähän kaiken riistan makuun.

annaRe: Tinttaraisen Karak24.1.2010 17:23
Karakilla pisimmät omatoimiset seuraamiset yli 15km! Nyt on Nikolailla haussa kepsi tai vastaava...:-). Olivat ettineet koiraa iltaan asti ja venäjällä tieverkoston tuntien koiran pois saanti metsästä ei ole niitä helpoimpia hommia! Varsinkaan kun koiran tarkka sijaintikin jää arvailujen varaan....

annaRe: Tinttaraisen Karak7.5.2010 23:13
Karakille oli sattunut tapaturma sen ollessa riistalla. 7 tunnin haukun jälkeen oli haettu kotia rampana. 4 kertaa käytetty Venäjällä eläinlääkärillä ja Nikolay soitti: Nyt on Karak saatava Suomeen! Käytettiin Aholla Joensuussa ja diagnoosi seuraava:ruhjeita, maksassa ja munuaisissa vaurioita, virtsassa verta. Joko hirvi potkinut tai jäänyt auton alle. Koiralle sellaiset mömmöt päälle että heikompi mies kaatuisi! 3 viikkoa täydellistä lomaa erikois ruokavalion kera. Koska Karak niittänyt jo mainetta rajan toisella puolella oli mukava huomata miten paikalliset metsästäjät soittelivat ja kyselivät Karakista pitkin päivää. Karakin nimi kuuluukin "Karat" (arvokas jalokivi). Toivotaan pikaisia paranemisia "super-junnulle"!

Inga OrajärveltäRe: Tinttaraisen Karak7.5.2010 23:39
Paranemista tosiaan toivotaan kun koira on noinkin kykenevä!!! :) Onneksi ei tainnu olla rahasta kiinni, että omistaja toi jopa toiseen maahan tutkittavaksi ;)

annaRe: Tinttaraisen Karak8.5.2010 8:08
Joo onneksi! Sai kyllä hyvän kodin jossa annettu koiralle roppakaupalla mahdollisuuksia kehittyä! :-)

annaRe: Tinttaraisen Karak29.5.2010 8:59
Kävin katsomassa Karakin vointia. Karak voi jo paaaljon paremmin ja on melkein entisensä. Tosin kuntoutus kestää varmasti kauan. Lupa on jo liikutella vähän. Hihnalenkit kun on venäjällä tuntematon käsite oli Anton päästänyt toipilaan juoksemaan irti "vain vähäsen". Oli just saanut hankittua kepsin joka siellä toimii ja testasi sen samalla. Oli hyvin huolestunut siitä riittääkö Garminin toimintasäde tälle koiralle. Menee venäläiseen makuun kuulemma liian kauas...Garminilla 5km....
Anton onneksi ymmärsi nyt kuljettaa ja kuntouttaa KYTKETTYNÄ.

mariRe: Tinttaraisen Karak23.10.2013 21:30
moikka - Mitä kuuluu nykyään Karatille? - Onko jälkeläisiä?

annaRe: Tinttaraisen Karak26.10.2013 7:07
Karakille kuuluu hyvää!! Toimii metsästyksessä kun kone ja ovat hyvin tyytyväisiä. Karakille ammutaan syksyisin lukemattomia hirviä, villisikoja ja karhuja. Se hakee todella hyvin ja on sitkeä, Venäläisille jo häiritsevän sitkeä. Olen yrittänyt saada sitä Suomeen kokeisiin mutta valitettavasti se ei ole vielä onnistunut. En tiedä onko sillä jälkeläisiä Venäjällä? Pitää selvittää asia.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: