Yhteystiedot

Anna Enges
Uunrauniontie 517
58320 RAIKUU
Suomi/Finland
040-5750578
anna.enges@gmail.com

Även på svenska!
also in english!

Uusimmat kuvat

Hh Teddy Bear Ruotsin Jällivaarassa sert,cacib ja Rop
Hh Gleb "Sutki"
Hh Teddy Bear Kittilä SERT&VSP
Hh Hercules 8kk eka saalis
Herkon 8kk eka saalis
Hh Teddy Bear Kemi KV 23.7.16
Hh Atomic Kittenin ja Hh Ellinooran saaliit 2015
Hh Gavriila 2015

Keskustelu

annaEllinooran ja Ransun pennut!23.12.2013 10:16
Elli synnytti 21.12 8 pentua. 4 potraa poikaa ja 4 sähäkkää tytsiä. :-). Pennut voivat hyvin ja Elli hoitaa niitä hienosti. :-)

Ati HastRe: Ellinooran ja Ransun pennut!23.12.2013 20:27
Onnittelut Kemistä :)
Pitkiä haukkuja ja runsaasti kaatoja jälkeläisille sekä hyvää joulua ja uutta vuotta 2014 koko kennelin poppoolle :)

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!5.1.2014 9:49
Pennuilla aukesivat silmät muutama päivä sitten ja nyt on vilskettä pentulaatikossa! Opetellaan ulisemaan,murisemaan, haukkumaan ja painimaan....:-). Ja liikettä alkaa löytymään niin että hitaampaa hirvittää.

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!7.1.2014 11:36
Pennuille tulee seuraavat nimet:
Nartut ovat: Galya, Gavriila, Gennadiya, Grusha
Urokset ovat: Gerasim, Gleb, Grigori, Grisha

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!20.1.2014 9:20
Nyt on pennuilla jo kiinteätä ruokaa tarjolla ja alkavat olla varsinaisia riiviöitä. Jarno kävi katselemassa narttuja ja musta tyttö Galya "Bisse" lähtee Kivijärven suuntaan karhujen sekaan.....:-). Lisää valintoja tulossa ihan lähiaikoina joten jännitys kasvaa kasvattajalla mikä nartuista sitten jää kotiin? Pitää kasvattajalla olla sen verran kova usko tekemäänsä yhdistelmään että otta sen mikä jää! Eikö vain? ;-)

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!29.1.2014 9:49
Pennut ovat jo kasvaneet kovasti ja osalla korvat jo kokonaan pystyssä ja toisilla kovasti nousemassa. Huushollia pistetään porukalla remonttiin...Kovat pakkaset ovat estäneet pentujen siirron ulkotiloihin joten nauttivat sisällä olosta vielä. Toivottavasti kohta pääsevät ulkoilemaan oikein kunnolla...Toisiin isoihin koiriin ovat jo tutustuneet rohkeasti ja hyvin tulevat juttuun. Välillä riehutaan oikein kunnolla ja seuraavassa hetkessä nukutaan kuin tukit eikä mikään saa hereille. :-)

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!3.2.2014 17:41
Pentutarkastus ja sirutus suoritettu ja pentue näkyy jo tietokannassa. Ulkoilua ollaan nyt harrastettu kun pakkaset ovat laantuneet ja autoilu sujuu todella hyvin! Ei kuulu kitinöitä eikä huutoa vaan melko pian auton liikkeelle lähtemisen jälkeen yleensä pennut ovat NUKAHTANEET! :-) Ensimmäiset jäljet ollaan porukassa tarkasteltu...tultiin pentujen kanssa siihen tulokseen että hirven jäljet ovat ainakin muutaman päivän vanhoja joten haukkua ei vielä kuultu....;-)

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!9.2.2014 8:36
Suurin osa pennuista ovat jo uusissa kodeissaan ja alku on lähtenyt hyvin käyntiin. Toivotaan uusille omsitajille mahtavia eräelämyksiä uuden karvakaverin kanssa ja pitkiä haukkuja! :-)

Esa Re: Ellinooran ja Ransun pennut!24.3.2014 19:55
Grichalla oli tänään ekat riistatyöskentelyt, otti rusakon ylös ilmavainulla kuusenalta ja lähti vauhdilla perään, jäljitti jonkun matkaa mutta ei antanutääntä ja palaili sit jälkiään takas. Noo sitten mentiin rantaan jossa oli joutsenia sulassa ruokailemassa niin eikö tuo pentu menny sinne ja joutsenet lähti lentoon ja pentu täysillä perään. Kyllä oli jännät paikat, että selviytyykö pentu kuivin turkein reissustaan, mutta onneksi ei tippunna sinne sulaan, vaikka aivan sulan laidasta juoksi. Huh Huh

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!25.3.2014 8:07
:-)! Hienoa kuulla että vetoa löytyy!! Nyt vain muutkin rohkeasti kirjoittelemaan kuulumisia! Täällä Gennadiya "Jenna" haukkuu lähinnä ohi meneviä hevosia ja hyvä haukku oli kaverin kissallekin! ;-). Hirven jälkiä ollaan haisteltu innokkaasti ja odotetaan kovasti että löydetään tarpeeksi tuoreet karhun jäljet niin pääsee tyttö niitäkin nuuskuttelemaan....:-)

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!14.4.2014 8:54
Glebillä ensimmäinen hirvihaukku alle 4kk ikää. Oli ottanut uusinnankin ja mennyt hetken matkaa perässä. Kyse ei mistään huimista työskentelyistä vaan muutaman minuutin hommasta mutta kuitenkin! :-) Hienoa!! Myöskin Jöröllä (Gerasim) näyttäisi olevan kova hinku hirven jäljille. Galya käynyt tuoreilla karhunjäljillä ja reaktio oli ollut sellainen että isäntä vaikutti tyytyväiseltä. Kaikki pennut vaikuttavat hyvin itsenäisiltä ja rohkeilta. Mukava on kuulla näitä kuulumisia! :-)

jarnoRe: Ellinooran ja Ransun pennut!15.4.2014 7:10
galya viime vkolla useasti tuoreilla karhun jäljillä..eikä tunnu pelkäävän häntä pysyy ylhäällä ja niskakarvat pystyssä lähtee jäljittämään..

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!4.5.2014 9:16
Gerasim eli Jörö on myös tavaillut hirvihaukkua! TM ei ollut kuin n 400m mutta haukkua kuultiin, ja onhan poika vasta reilu 4kk! Hyvältä vaikuttaa! :-)

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!2.10.2014 8:24
Nyt on 7/8 pennuista haukkunut hirveä! Osa jopa melkein täyden erän! Hyvältä näyttää. Osa pentujen kuulumisista on tuluut epähuomiossa kirjoitettua tuonna 2014 Kuulumisia! palstalle. Jenna on haukkunut karhua pimeässä vajaa 4h emänsä ja Inkan kanssa. Tosin karhu oli Sasulla haukussa jo aiemmin. Vapaalta haulta löytyi, mutta sehän ei ole yllätys koska tänä syksynä on ollut todella paljon karhuhavaintoja ja haukkuja!

jarnoRe: Ellinooran ja Ransun pennut!2.10.2014 10:25
galya ei ole tarvinnu ohjata hirven jälelle aina on lähteny jäljittämään kun on niihin törmänny ja ihmeenä pidän jäljitys vauhtia kun malttaa mennä hiljaa..tahtoo pennut yleensä mennä liian lujaa ja sit on elukka hukassa.hirvi tuntuu kiinostavan ihan luonnostaan..galyalla meni 4kk iässä takajalka poikki ja oli pari kuukautta melkein liikunta kyvytön..jalka tuntuu nyt ihan hyvältä..eilen hirven perässä upn gps näytti 35kmh vauhtia..haukkuakin kuultiin..olen koiraan alkuun todella tyytyväinen!!!!

annaRe: Ellinooran ja Ransun pennut!31.10.2014 7:48
Grishalla eli Iivolla 15h haukku sekä kaato 4h töihin! :-). Miten on muilla mennyt? Grusha eli Iivana haukkunut 7h ja Gerasimilla eli Jöröllä myös lupaavia haukkuja! Gennadiya eli jenna menee edelleen kovin railakkaasti hirville mutta seuraaminen on tuon ikäiselle todella hyvää. Kaikki pennut ovat jo aukaisseet suunsa hirvelle ja tietääkseni nartuilla kaikilla juoksut jo olleet. Toivottavasti joku tästä joukosta uskaltaisi pitkään kokeeseen jos vain rahkeet riittää! ;-)

JaniRe: Ellinooran ja Ransun pennut!8.11.2014 15:07
Tänään kaatui meidän porukan viimeinen hirvi vuodelle 2014,tosin jörö pääsi vain käymään kaadolla mutta oli intoa täynnä kuten aina,oli naurussa pitelemistä kun jahti kaverit vetivät sonnia pois päin ja jörö kiskoi hirveä erisuuntaan taka jalasta.Syksy meni susilaumoja ja ilveksiä väistellessä.Jöröllä alkukaudesta erittäin hyvä 1,5h hirvihaukku ja seuraamistakin 3km osin myös uiden vesistön yli:-).Hirvi kanta on nyt meillä pieni tai eivät ole alueella koska 5 suden lauma pesinyt alueen laitamalle mutta jospa talvi toisi tähän muutoksen että ei tarvitse poikien jörö ja jumbon kanssa olla metsässä aina sydän kurkussa että mistä se hukka lauma meidät löytää.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: