Yhteystiedot

Anna Enges
Uunrauniontie 517
58320 RAIKUU
Suomi/Finland
040-5750578
anna.enges@gmail.com

Även på svenska!
also in english!

Uusimmat kuvat

Hh Teddy Bear Ruotsin Jällivaarassa sert,cacib ja Rop
Hh Gleb "Sutki"
Hh Teddy Bear Kittilä SERT&VSP
Hh Hercules 8kk eka saalis
Herkon 8kk eka saalis
Hh Teddy Bear Kemi KV 23.7.16
Hh Atomic Kittenin ja Hh Ellinooran saaliit 2015
Hh Gavriila 2015

Keskustelu

annaVuoden 2019 kuulumisia....:-)29.1.2019 5:41
Vuosi pyörähtänyt käyntiin surun merkeissä kun Hh Jahti jouduttiin lopettamaan sen sairastuttua äkillisesti. Osanotot Mikalle ja Riikalle <3 :-(.
Ilves jahti jatkuu ja päästiin jopa sikajahtiin mutta tällä kertaa ei kaatoa. Jossain niitä sikoja on riesaksi asti mutta täälläpäin ainakin harvinaista herkkua. Näyttelyissäkin ollaan käyty. Ilomantsissa viikko sitten Hh Jussi ja Katajatöyrän Kalina "Mokka" sai mettämiehen sertit kun taas Siltamiehen Chasta "Sasu" oli ROP veteraani. Bis kehään ei jääty. Hermannin jälkikasvu pärjäsi hienosti...Mursuviiksen Fredi JUN ERI1 ja Mursuviiksen Friidu SERT&VSP! Viime viikonloppuna käytiin taas perinteisillä Jalostuspäivillä Kuopiossa missä menestystä tuli ihan kivasti! Kovassa pakkasessa kannatti värjötellä sillä Katajatöyrän Kalina "Mokka" hienosti SERT&VSP! Hh Ellinoora PN3&ROP VET, Siltamiehen Chasta VET ERI1&VSP VET, Hh Ilmari AVO ERI2&PU4, Hh Ilves KÄY ERI2, Hh Hercules VAL ERI2, Hh Teddy Bear VET EH sekä Huntersheart ROP KASV! BIS kehiin ei jääty jäätymään! Kaiken lisäksi Hermannin pojat Riistavietin Magnum JUN ERI1 ja Loimu JUN EH3 <3 Kiitos kasvattien omistajille ja eritoten apukäsille Annalle ja Heidille! :-)

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)13.2.2019 5:29
Suomen Laikajärjestön Erikoisnäyttely viimeinen ilmo umpeutuu netissä 14.2! Vielä siis kerkee.....:-). Olisi todella mukava tavata mahdollisimman moni kasvatti täällä Laikajärjestön päätapahtumassa Kauhavalla! Rohkeasti mukaan. Jos tarvitsette apuja ilmoittautumisen kanssa soittakaa niin autan. :-)Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: