Yhteystiedot

Anna Enges
Uunrauniontie 517
58320 RAIKUU
Suomi/Finland
040-5750578
anna.enges@gmail.com

Även på svenska!
also in english!

Uusimmat kuvat

Hh Teddy Bear Ruotsin Jällivaarassa sert,cacib ja Rop
Hh Gleb "Sutki"
Hh Teddy Bear Kittilä SERT&VSP
Hh Hercules 8kk eka saalis
Herkon 8kk eka saalis
Hh Teddy Bear Kemi KV 23.7.16
Hh Atomic Kittenin ja Hh Ellinooran saaliit 2015
Hh Gavriila 2015

Keskustelu

annaVuoden 2019 kuulumisia....:-)29.1.2019 5:41
Vuosi pyörähtänyt käyntiin surun merkeissä kun Hh Jahti jouduttiin lopettamaan sen sairastuttua äkillisesti. Osanotot Mikalle ja Riikalle <3 :-(.
Ilves jahti jatkuu ja päästiin jopa sikajahtiin mutta tällä kertaa ei kaatoa. Jossain niitä sikoja on riesaksi asti mutta täälläpäin ainakin harvinaista herkkua. Näyttelyissäkin ollaan käyty. Ilomantsissa viikko sitten Hh Jussi ja Katajatöyrän Kalina "Mokka" sai mettämiehen sertit kun taas Siltamiehen Chasta "Sasu" oli ROP veteraani. Bis kehään ei jääty. Hermannin jälkikasvu pärjäsi hienosti...Mursuviiksen Fredi JUN ERI1 ja Mursuviiksen Friidu SERT&VSP! Viime viikonloppuna käytiin taas perinteisillä Jalostuspäivillä Kuopiossa missä menestystä tuli ihan kivasti! Kovassa pakkasessa kannatti värjötellä sillä Katajatöyrän Kalina "Mokka" hienosti SERT&VSP! Hh Ellinoora PN3&ROP VET, Siltamiehen Chasta VET ERI1&VSP VET, Hh Ilmari AVO ERI2&PU4, Hh Ilves KÄY ERI2, Hh Hercules VAL ERI2, Hh Teddy Bear VET EH sekä Huntersheart ROP KASV! BIS kehiin ei jääty jäätymään! Kaiken lisäksi Hermannin pojat Riistavietin Magnum JUN ERI1 ja Loimu JUN EH3 <3 Kiitos kasvattien omistajille ja eritoten apukäsille Annalle ja Heidille! :-)

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)13.2.2019 5:29
Suomen Laikajärjestön Erikoisnäyttely viimeinen ilmo umpeutuu netissä 14.2! Vielä siis kerkee.....:-). Olisi todella mukava tavata mahdollisimman moni kasvatti täällä Laikajärjestön päätapahtumassa Kauhavalla! Rohkeasti mukaan. Jos tarvitsette apuja ilmoittautumisen kanssa soittakaa niin autan. :-)

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)7.3.2019 5:42
23.2 Käytiin Mokan ja Sasun kanssa ottamassa vauhtia LaikaErkkariin. Mokka hienosti viidestä junnunartusta JUN ERI1. Sasulle VET ERI1, VSP VET ja kotiinviemisinä säkillinen puruluita. Seuraavana viikonloppuna otimme Anna Pn kyytiin ja suuntasimme Kauhavalle. Vuosikokouksessa palkittiin Ilves ja Jaajo valionarvoistaan. ONNITTELUT! Seuraavan päivän Erkkariin saimme apua Elina Viirumäeltä. Ja tulokset: Hh Ilves KÄY ERI, Hh Hercules VAL EH2, Siltamiehen Chasta VET ERI1 VSP VET, Katajatöyrän Kalina JUN ERI, Hh Gavriila AVO H, Hh Jenny AVO ERI4, Hh Inari KÄY H, Hh Ilta KÄY ERI2, Hh Gennadiya VAL EH1 ja Potin räjäytti Elli! eli Hh Ellinoora VET ERI1, SA, PN3, ROP VET, BIS1 VET!! Erityisen paljon mieltä kuitenkin lämmittää tiukalla tuomarilla Inarin H! <3. Mainittava vielä että edesmenneen Hh Glebin poika Katajatöyrän Kasanova mahtavasti JUN ERI1, SA, PU1, SERT VSP!. Kasvattajaluokassa Huntersheart KASV2 KP. Paikalla nähtiin myös Hh Korpisoturi "Rokka" ja Hh Kuutamokeikka "Karlos" perheineen. Oli todella kiva nähdä teitä vaikka tuntuu että nämä näyttelypäivät ovat yhtä kiirettä koko ajan. Suuret kiitokset kaikille paikalle tulleille! ja vielä erityiskiitos Anna Paananen ja Elina Viirumäki <3

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)15.3.2019 5:25
9.3 kävimme pikavisiitillä Pohjois Ruotsissa Päkkilä Backens kennelissä josta mukaan tarttui Hermannin astutuspentu PB Ukko. Valinta oli vaikea kun vastassa oli kaksi komeaa valkeaa urospentua ja sitten tällainen rimppakinttuinen riistanvärinen vanhan ukon ilmeellä varustettu veijari.....:-)

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)17.4.2019 6:28
Mukavia kuulumisia K pennuista. Luonteet kohdillaan ja on sitä muutama ollutkin jo isomman tassuriistan jäljillä ja kiinnostusta siihen suuntaan näyttäisi olevan. Hieno juttu! Sitten taas niitä näyttelykuulumisia....Mokalle maaliskuun lopussa Lahdesta mettsämiehen serti. Liikkui jostain syystä todella huonosti? Viime viikonloppuna Kiteellä sitten ROP ja SERT ja liike oli jotain aivan muuta! :-). Sasulle ROP VET. Molemmille loistavat arvostelut. Hermannin poika täysin karvattomana hienolla arvostelulla EH :-)

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)13.5.2019 18:31
Hh Ilta saavutti 1.5 FI MVA arvon! Onnittelut Sumulle perheineen!

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)26.5.2019 7:45
Näyttely kuulumisia hieman. Toukokuussa joka viikonloppu käyty jossain. Lapualla Talvitien Marja antoi Sasulle ROP VET, PU2 ja Mokalle KÄY ERI1. Sulkavalla Mari Lackman antoi sasulle ROP VET ja ROP. Rautjärvellä Maija Mäkinen antoi Sasulle ROP VET, ROP ja BIS3 VET! Savonlinnassa sitten Kirsi Honkanen antoi Mokalle SERT+ROP ja Sasulle ROP VET, VSP. Sasu 12,5v teräsukkeli :-). Hh Ilves Iisalmessa KÄY EH1 ja Savonlinnassa KÄY ERI1. Eli Ilen osalta viimeisen sertin metsästys jatkuu....

annaRe: Vuoden 2019 kuulumisia....:-)5.6.2019 8:16
Käytiin Tallinnassa Viron Voittaja KV näyttelyssä 2.6.19. Tulokset olivat mahtavat. Hh Hercules VAL ERI1, SA, PU1, SERT, CACIB, VSP -> Viron Voittaja, EE MVA ja C.I.B. Kairan Akan Aquila SERT, CACIB, ROP -> Viron Voittaja. Onnittelut Anki ja Inga ja KIITOKSET MAHTAVASTA REISSUSTA!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: