Yhteystiedot

Anna Enges
Uunrauniontie 517
58320 RAIKUU
Suomi/Finland
040-5750578
anna.enges@gmail.com

Även på svenska!
also in english!

Uusimmat kuvat

Hh Teddy Bear Ruotsin Jällivaarassa sert,cacib ja Rop
Hh Gleb "Sutki"
Hh Teddy Bear Kittilä SERT&VSP
Hh Hercules 8kk eka saalis
Herkon 8kk eka saalis
Hh Teddy Bear Kemi KV 23.7.16
Hh Atomic Kittenin ja Hh Ellinooran saaliit 2015
Hh Gavriila 2015

Keskustelu

annaTalvikuulumisia4.1.2010 13:07
Viikonloppu vierähtikin sitten pohjois Ruotsissa. Kävimme hakemassa Jertsan astutuspennun Björngapets kennelistä. Kyseessä on kuvankaunis oikein terhakan luonteinen narttupentu. Iidan uusi koti löytyi Kiteeltä Vanhasen Matin luota. (Pitkäniemen kennel). Matillahan on jo ennestään Hh Acdc "Ronja" sekä Uralin Smirnoff "Ukko" joka on myöskin Jertsan poika. Toivotaan Iidalle piiitkiä haukkuja ja mukavia metsästyskokemuksia uudessa kodissa! :-)

HeliRe: Talvikuulumisia6.1.2010 17:02
Kyllä se on kaunis, tuo Iida ;)

annaRe: Talvikuulumisia20.1.2010 13:46
Sasu on oikea casanova! Hurmasi reilu pari kuukautta kaksi neitosta muutaman tunnin välein sillä seurauksella että 17.1.10 syntyi Humulle 4 pentua ja 19.1.10 syntyi Minnille 6 pentua! :-). Eipä taida meidän Sasu olla tuhkamuna...;-). Buraninkin morsian Zipringa on ultrattu ja sieltäkin on tulossa jälkikasvua. Tähän mennessä pojilla ollut yhteensä 8 astutusta ja kaikki onnistuneet!! Se on hyvä se!

Vastaus:Niin eli Jertsa mukaanlukien 8 astutusta...

annaRe: Talvikuulumisia4.2.2010 10:11
Lunta alkaa olla metsässä jo senverran että jopa koirilla tuntuu olevan vaikeuksia. Eilen oltiin näätäjahdissa ja Ville surasikin jälkiä todella hyvin vaikka välillä koirasta ei näkynyt kun korvankärjet. Meno oli hidasta...;-). Nyt on niin paljon lunta metsässä että hirviin törmääminen saattaisi olla koiralle kohtalokasta. Varsinkin Sasu ja Ville ovat vaarassa joten hirvialueita vältellään parhaimman mukaan mutta metsästähän löytyy vaikka mitä muuta kivaa koirille tähän aikaan vuodesta. Pääasiassa ollaan viimeviikot keskitytty ilves ja näätäjahtiin, Villen kanssa menee treenatessa. Sielu lepää nuotion loisteessa, vieressä kaikkensa antanut karvainen eräkaveri...:-)

annaRe: Talvikuulumisia11.2.2010 14:22
Sijoitusnarttu Rihla tuli hoitoon ja samalla "siedätystä" saamaan. Meinaa pomottaa muita koiria....mutta hetken aikaa oltuaan laumassa parani siitä "sairaudesta" ;-). Ei tullut raatoja niinkun Riitun isäntä veikkasi? Laitan Riitusta tuoreita kuvia albumiin kunhan saan aikaiseksi. On nätti, mutta vielä sangen keskeneräinen ja pehmeä. Tulee vanhempana oikein hienoksi,luulisin?

annaRe: Talvikuulumisia18.2.2010 12:44
Korviini on tullut että ainakin yksi tietty henkilö levittää valheellista huhua että Jertsalla on periytyvä sydänvika. TÄMÄ HUHU EI PIDÄ PAIKKAANSA!!. Jertsan on tutkinut koirien sydänsairauksiin erikoistunut lääkäri Seppo Lamberg. Kliininen diagnoosi on mennyt jo vuosi sitten rotujärjestölle. Olen sen myös liittänyt koiran tietoihin kotisivuille.
Jos tietooni tulee että edelleen tällaista väärää tietoa levitetään tarkoituksena mustamaalaaminen sekä koiran ja sen suvun epäsuosioon saattaminen, vien asian eteenpäin.

Inga remontin keskeltäRe: Talvikuulumisia21.2.2010 21:54
Paskamaisia tuommoset jutut. Varattuani pennun sulta, kuulin jotain tuon tapaista yheltä kaverilta. Itse tiedän tiettyjä faktoja sydänvaivoista ja niiden periytyvyydestä :) Kyselen vähän ja soittelen jos tietoni lisääntyy mistä juttu on lähteny täälä perällä ;)

annaRe: Talvikuulumisia22.2.2010 8:08
Kiitos! Todella harmillista tällainen.

annaRe: Talvikuulumisia18.3.2010 9:10
No.Eilen käytiin Lahdessa sydänkontrollissa. Jertsan sydän on ennallaan eli ei ole parantunut:-(. Mutta ei kyllä pahentunutkaan! :-). Hyvä uutinen on se että ei rajoita metsästyskäyttöä, mutta seurattava tietenkin on. Että sellaista tällä kertaa.

annaRe: Talvikuulumisia9.12.2011 19:17
Tällä kertaa aloitetaan vuoden 2011 Talvikuulumiset suru uutisella. Lyydian tulevan pentueen isä legendaarinen Ohotnik Bronja "Rokka" on kadonnut viimeiselle metsästysreissulleen. Katoaminen tapahtui muutama viikko astutuksen jälkeen. :-( Osanotot ja jaksamisia Rokan perheelle! Toivotaan Lyydialle tulevaksi monta pikku Rokkaa....

annaRe: Talvikuulumisia9.2.2012 8:04
...ja taas uusi suru uutinen! Buranin pentu Numberone "Yatzy" kuoli eilen jäätyään junan alle. Yatzy asui Ruotsissa ja täytti juuri vuoden. Nuoresta iästään huolimatta se oli jo kyntensä näyttänyt ja omistajat olivat erittäin tyytyväisiä. Tämä on jo toinen Buranin erittäin lupaavista urospennuista joka nuorena kuolee tapaturmaisesti. :-(. Jaksamisia Ruotsiin Ninalle ja Johanille jotka menettivät samassa rytäkässä myös toisen koiransa.....:-(Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: